CSR – Vores fælles ansvar

Hos By Birdie mener vi, at virksomheders sociale ansvar er en væsentlig del af det at drive en virksomhed. Som et smykke brand, er vi forpligtet til at træffe etiske og bæredygtige valg på alle stadier af vores produktionsproces. Fra indkøb af vores materialer til design af vores smykker stræber vi efter at minimere vores påvirkning af miljøet og sikre, at de mennesker, der fremstiller vores smykker, bliver behandlet retfærdigt.

Vi arbejder med leverandører, der deler vores værdier og som forpligter sig så vidt muligt til etisk indkøb. Vores smykker er blandt andet lavet af genanvendt guld og sølv, hvilket reducerer behovet for ny minedrift og minimerer vores CO2-fodaftryk.

Hos By Birdie sætter vi en ære i at arbejde med fair trade-leverandører og samarbejde med de værksteder, som også deler vores værdier. Vi har arbejdet med de samme værksteder siden 2003 og opbygget langsigtede relationer baseret på tillid og gensidig respekt. Sammen med værkstederne har vi forpligtet os til at støtte Unescos verdensmål, herunder mål 1, 2, 3, 5, 8, 12 og 17. Det betyder, at vi prioriterer og går ind for fair arbejdsforhold, ligestilling mellem kønnene, bæredygtig praksis og samfundsudvikling.

Som en del af vores forpligtelse til bæredygtighed genbruger vi så meget materiale som muligt i vores produktionsproces, hvilket minimerer spild og reducerer vores miljøpåvirkning. Vi støtter også initiativet om miljøvenlig indpakning og emballagering, hvilket er med til at sikre, at vores produkter er så miljøvenlige, som muligt. Derudover sørger vi for at sortere affald på de rigtige måder og følger de almene ansvarlige bortskaffelsespraksisser for at minimere vores aftryk på jorden.

Vi mener, at det også er vores ansvar at træffe etiske og bæredygtige valg som en smykkevirksomhed, og vi leder altid efter nye måder at optimere og forbedre vores processor på. Ved at vælge By Birdie kan du stole på, at du støtter en virksomhed, der er med til at have en positiv indflydelse på verden, både gennem vores produkter og vores handlinger.