The Waldorf Collection er tilblevet med inspiration fra en rejse til New York med ophold på det famøse og legendariske Waldorf Astoria Hotel.

Smykkerne er et råt og elegant miks af ædle metaleer, glimtende ædelsten, funklende diamanter og skinnende perler. Kollektionen er ekstravagant og overdådig med store mængder guld, sølv og diamanter.
Stemningen på det ikoniske hotel er luksuriøs og overdådig og samtidig traditionsrig og fuld af historik.
På Waldorf Astoria har der boet alt fra amerikanske præsidenter og legendariske skuespillere, til vores egen Dronning Ingrid og Kong Frederik LX, der fejrede deres sølvbryllup i the Grand Ballroom.

Vil du se alle vores ringe? Klik her

New York er min yndlingsby

– såvel da jeg var udvekslingsstudent i NY som nu. Jeg boede på 42.etage in Waldorf Towers og havde en helt fantastisk udsigt over skyskraberne og byen, der aldrig sover.
Jeg er især fascineret af kontrasterne mellem luksusbohemestilen i SOHO og det hippe Harlem i forhold til det eksklusive Manhattan og Waldorf. Det er den kant, der ligger i mine smykker og som jeg bliver så inspireret af på én gang. I Waldorf-kollektionen har jeg forsøgt at indfange alle de forskelligartede indtryk fra byen og kæde dem sammen”.

Navne på smykkerne afspejler stilen

SOHO armring i, Rockefellar ring m stor krystal, Waldorf ring med diamanter pavé, Empire Rose ring med store rosenslebne diamanter pavé, Onassis ørehængere med rosenslebne diamanter pavé, Dråbeformet ørerhængere Waldorf Drop Pavé med rosenslebne diamanter, og ring Waldorf Towers med 3 brillantslebne diamanter i tre høje fatninger der symboliserer “Waldorf Towers”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *