Tørklæderne er lavet af 100% naturlige materialer: silke såvel som uld, håndvævet i Kashmir.

Birdie har designet tekstiler i mere end 25 år og haft fornøjelsen af at arbejde med forskellige teknikker og materialer. Dette omfatter både forskellige metoder til tryk, vævning, brodering, tie-dye, piece-dye, blokprint, skærmprint, spinding af uld, silker og bomuld, valg af efterbehandling, kombination og valg af farver, udformning af motiver til print, broderi, etiketter og meget mere.

Art Scarves Bybirdie - Tørklæder Med En Historie
Art Scarves Bybirdie - Tørklæder Med En Historie 13

Stilen er unik og håndlavet

Hvert enkelt tørklæde har sin egen historie og udgør et kunstværk i sig selv. Inspirationen kommer blandt andet fra daglige omgivelser fra kontoret i det gamle kulkraftværk Nordkraft, grafitti og street art samt øjeblikke fra haven, hjemmet, hjembyen, arkitektur og temaer fra Birdies mange rejser:

“Jeg elsker at fange øjeblikke gennem linsen med mit kamera. En særlig evne til at se elementer og visualisere gør hvert tørklæde, digitalt printet med mine fotos fra udvalgte øjeblikke, til et unikt stykke kunst, som er værd at samle på og tilføje som et eksklusivt tilbehør til at fuldende dit outfit. Nyd den forkælende følelse af eksklusive materialer og lad dig omfavne af den unikke kunst.”

Art Scarves Bybirdie - Tørklæder Med En Historie
Art Scarves Bybirdie - Tørklæder Med En Historie 14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *